Kvinnens verden

Kvinnens verden

Hurra! Et lenge ønsket tilskudd til boksamlingen er i dag på plass. Jeg var i bokbyen Tvedestrand i et jobboppdrag i dag, og fikk en liten fristund til rådighet. Skagerrak antivariat hadde åpent, og der hadde de bind 2 av Kvinnens verden. Den ble prompte kjøpt og betalt. Jeg glemte å be ham skaffe meg bind 1, for det var så mye artig å se på der inne; tusener på tusener av bøker i alskens kategorier og med en sirlighet og orden som kan vippe en systemfrik aldeles av pinnen av lykke.

I kveld skal jeg riktig kose meg!

0 kommentarer til «Kvinnens verden»

 1. Tvedestrand for den som ikkje vet’de!
  Er en yndig liten sørlandsby…

  Men nå er det bare tomme butikklokaler og bokutsalg, dessverre..
  Godt med bokutsalgene i alle fall!

 2. Ja, det er det. Har du ikke vært inne på Skagerrak ennå, så anbefaler jeg virkelig.

  Knakende hyggelig kar som driver det. Han leier ut briller så du kan få sett på det han har hvis du har glemt dine egne. Han tilbyr gratis trådløst internett oppover i etasjene, og blir du sulten mens du er der smører han en brødskive til deg. Sa han til meg i dag. Jeg ble helt sjarmert 🙂

 3. Tvedestrand er jo der jeg har tråkket mine barnesko. Flyttet i 1991 og har ikke angret et sekund. Det er en super trivelig mann på Skagerrak, helt klart! Men jeg syunes det er trist at alle de butikkene enten står tomme eller er fylt opp av bøker – og alle er ikke helårsåpne engang.

  Før var det butikker i alle lokalene nedover gå- og hovedgata. Vi hadde lenge en dagligvarebutikk der du bestilte over disk og betjeningen gikk og hentet det du skulle ha 🙂 Nostalgi, nostalgi, nostalgi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *