Nå har vi vaska gølve'

Nå har vi vaska gølve'

-men jeg har itte børi ved.

Det er strålende sol ute, fuglene synger og kattene jamrer rundt hushjørnene.  Jeg kan nesten se snøkanten bevege seg bort fra huset på sørsida.  Jeg leverte fra meg eksamensoppgaven for 2 timer siden og har tro på at jeg ikke stryker i alle fall, og nå har jeg ryddet sammen pc-er og bøker og permer, surfet på nettet en stund med verdens beste samvittighet, og så har jeg støvsuget hele huset.  Juhuuuuu   😀

Min kjære har fått tulipanbestilling, i morra er det middag/fest hos vennene borti gata, og i kveld skal jeg ta meg et glass vin og begynne på «Tilbake til Riverton».

Jeg tror jammen jeg har litt lyst til å legge på rent sengetøy og tørke litt støv også, jeg. Det er utrolig som man får energi av god samvittighet og sånn!

hvitjulerosealbum

0 kommentarer til «Nå har vi vaska gølve'»

  1. Lykke til med eksamensresultatet! Her ble det også vasket for ikke lenge siden, og la da merke til at de to andre hannkattene i huset har en grunnløs frykt for støvsuger og skurebøtte… 🙂 (fikk hjelp av han uten pels til slutt…)

  2. Så flink du er 🙂 Jeg har også vært huslig i dag, men støvsugd har jeg ikke. Lodottene boltrer seg fortsatt.( Men i morra kommer jeg og tar dere 😉 )

  3. Jeg er så sær at jeg liker å rydde og vaske; trolig har det noe med den protestantiske etikk å gjøre… Som det står i Første Mosebok 3.19: «Med svette i ansiktet skal du ete ditt brød» 😀 Vel, jeg liker å ha det rent og støvfritt, men merkelig nok har jeg et mer avslappet forhold til rot.

    Uansett; gratulerer med vel overstått og riktig god helg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *