En ørkensouvenir

En ørkensouvenir

Jeg har ikke for vane å kjøpe “souvenirting” når jeg er ute og reiser, men da vi mellomlandet et sted i ørkenen i nærheten av Abu Dhabi på vei hjem fra Thailand høsten 2007, falt jeg pladask for han her. Han er et pyntesykt, lite smykkeskrin som huserer ved vasken på badet, og er til glede for min indre skjære hver bidige dag. Jeg er veldig glad i den    😀

 

DSCF3886 DSCF3888 DSCF3887

0 kommentarer til «En ørkensouvenir»

  1. Kjempesöt. Selv har jeg en liten skilpadde fra Tyrkia (hvor tyrkisk er det egentlig med skilpadder, jeg vet ikke?) med perler og greier på ryggen som jeg fikk av en spennende forretningsforbindelse til pappa da jeg var liten. TIng med historie er etter min mening viktigere enn god gjennomfört såkalt god (og kjedelig) smak. Og hvem bestemmer hva som er god smak?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *