Unngåelsesatferd / å redde en “tom” leppestift

Unngåelsesatferd / å redde en “tom” leppestift

Det er mangt jeg burde nå. Repetere, for eksempel. Det får bli litt seinere i kveld. Hva gjør man da, når man burde – men finner på andre ting? Jo, diller med litt jåleri og litt jålera, og kommer i håg hva jeg leste hos Rocketqueen her om dagen: en leppestift er ikke tom før den er skikkelig tom, og så fant jeg fram de to eksemplarene av utgått yndlingsleppis som jeg ikke har klart å kaste.

Bare se:

Reddeleppis1 Reddeleppis2

Det er utrolig mye igjen når man har brukt opp den synlige stiften. Brukte blitz på det første bildet for riktig å belyse saken.

Brukte palettkniven fra malesakene til å grave ut med. Jeg feiga ut med mikro’n før overflaten i den lille krukka ble helt glatt, men pytt med det.  Smart, ikke sant?!

0 kommentarer til «Unngåelsesatferd / å redde en “tom” leppestift»

 1. Utrolig så kreativ man blir når det er noe man bør, men ikke vil, ikke sant? 😉

  For ikke å snakke om at du sikkert har spart ihop til en frøpose eller tre.

 2. Bruker du leppepensel så er det ikke nødvendig med palettkniv. 😉
  Det er kjekt med en sånn som har topp over slik at man kan slenge den i veska uten å male innsiden av veska i samme slengen.

 3. Hvordan grisete da?
  Man kan sikkert bruke pensel direkte i hylsa også, det blir nok en smakssak. Akkurat denne fargen er litt sånn ‘gloss’, så jeg kommer nok til å bruke fingertuppen også, jeg. Det er litt vanskelig i hylsa 😆

 4. Jeg tenkte liksom: gamle, utgåtte stifter, rote og grave, røre i krukker, varme i mikro – masse fine gamle bakterier får nytt liv og møter nye kamerater og gror og vokser…..
  Ja jeg vet, det er sikkert jeg som er hygienefreak 😉

 5. Å, sånn! :mrgreen:
  Vel, helt ren krukke, helt ren spatel, ingen sprut i mikroen, ikke mer bakterier enn «vanlig» med leppiser, tror jeg. Når man begynner å rote nedi med pensel som ikke blir rengjort mellom hver bruk, derimot…. 😯

 6. Hehe – joda. Jeg har liksom den innstilingen at det er så lenge imellom hver gang at bakteriene «helt sikkert» har dødd av elde siden sist.

  Dessuten – det jeg ikke blir syk av får immunforsvaret «trim» av. 😉

 7. Det tror jeg også. Jeg har forholdsvis lite sansen for utgått-dato-hysteriet. Så lenge ting lukter og ser ut som forventet, regner jeg med at det går helt utmerket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *