Her også: den nøytrale paletten

Her også: den nøytrale paletten

Den fra Coastal Scents, altså. Jeg innrømmer det, -jeg er i overkant jålete for tida. Det betyr sikkert at jeg er grunn og  lar seg antakelig  forklare med en eller annen mangel i livet mitt, men jeg slår meg nå til ro med at det er innmari gøy med parfyme, koster og børster og – øyeskygge  😀

Altså, denne paletten. 28 nyanser av brunt og nesten hvitt og beige og rosa og vinrødt over i brunsvart og rødsvart og svart.  Nøytrale farger, altså.  Utfordringen ved bruk er å ikke oppføre seg som en hai i en sildestim, og bruke alle på én gang, men velge seg ut 3, max 4 i slengen. Det blir lissom litt mer kontroll på den måten.  Nuvel. Jeg har testet den i to dager nå. Fargene er ikke veldig pigmenterte, og de er litt ‘dryssete’ (pass på hva som evt. lander på kinnene, altså), som du kan se av bildet også, men de er veldig pene/diskrete/delikate på, og det som måtte drysse lar seg lett børste bort med en stor børste.  Lettvinne å bruke til daglig, hvilket også er planen.  Jeg synes dette var en bra deal, jeg, til $ 21.95. Raskt går det også. Det tar en uke fra de sender til pakken ligger i postkassa her hos meg.  Hvis du er interessert, er adressen www.coastalscents.com.  De har utrolig rimelige make up-børster også, og jeg vil melde at jeg er kjempefornøyd med «Italian badger blender», som kostet $ 2.95. Den andre blenderen deres, som sammenlignes med en av MACs, er for løs i fisken, føler jeg.

dscf4308

0 kommentarer til «Her også: den nøytrale paletten»

  1. Jøje meg. Jeg mangler et gen her, tror jeg. Ikke at jeg har noe i mot verken sminke eller parfyme, jeg har da litt av begge deler, men noe slikt som dette kunne jeg aldri funnet på å kjøpe. Men det er jo interessant at dere (du og Gundad i alle fall..) har så mye å si om sånt…

  2. Hvis du er som meg så går det i bølger og jåleoppturene er ofte tett forbundet med det å føle seg vel i seg selv. Jeg tror man da gjerne har lyst til å framheve sine pre i stedet for å gjemme seg i skyggen. Glam-mus i stedet for grå mus, så og si. Kos deg du. 😉
    Fargene var forøvrig fine, men 1/3 av antallet – og gjerne noen i grå-grønnyanser også hadde vært mer passende. Så store maleskrin er skremmende. 😀

    «hai i sildestim» *humre*

  3. Jeg bruker maleskrinet mitt hver dag nå, og jeg er rett og slett kjempefornøyd. Jeg er sminket og ‘ordentlig’ uten å se sminket ut, -see? Og, -skyggene sitter skikkelig bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *