Amaryllis / Hippeastrum – ikke min sterke side

Amaryllis / Hippeastrum – ikke min sterke side

Jeg skriver egentlig oppgave i dag, og det gjør jeg også, -jammen snart ferdig, og jeg skal være ferdig med alt før mandag. Banna bein!
Men, i mine få og små pauser gjør jeg noen ryddeoppgaver, så i dag har mine 5 amaryllis / hippeastrum gått i søpla. Noen av dem (Matterhorn og en rød jeg ikke husker navnet på) har vært flotte, men ellers har det vært en del visne knopper og sånn. Jeg har tatt noen få frø av Matterhorn, men tviler på at jeg kommer til å så dem. Mangler tålmodighet og den nødvendige mengde omsorgsgen.

 Jeg mener – noen må jo kjøpe disse løkene de har på gartneriet hvert år også, ikke sant?!

0 kommentarer til «Amaryllis / Hippeastrum – ikke min sterke side»

 1. Absolutt! Og jeg har bestemt at jeg er en av dem. Jeg synes hippene er fine akkurat rundt jul, men jeg tror ikke jeg er klar for å degge med dem året rundt bare for blomstringen i akkurat de ukene. Gartnerier er kjekke saker!

 2. I søpla? Er du på styr, jente?
  Du kunne vel adoptert dem bort??
  (Nei, jeg melder meg ikke som adoptivmor formedelst avstand og stor hippetetthet i heimen)

 3. Takk for støtten, Ellea! Det varmer, det må jeg jammen si 🙂

  Berit: du er jo sertifisert helgæren når det gjelder hipper, så det du sier legger jeg ikke så stor vekt på 😆 😆 😆

 4. Til mitt forsvar må jeg framføre at jeg helt sikkert støtter garterienes hippesalg atskillig mer enn dere to. Så lenge jeg ikke bestøver, sår og venter i sju år på ei tvilsom blomstring regner jeg meg bare som halvgæren, forresten.

 5. «Så lenge jeg ikke bestøver, sår og venter i sju år på ei tvilsom blomstring regner jeg meg bare som halvgæren, forresten.»

  Her er den helgærne.

 6. Ammarylliser og slikt er jeg ikke familiær med, men er grådig god på oppgaver og slikt, altså. Så hva du og dere gjør med ammaryllisen er meg vel revnende likegyldig 😆
  Men – oppgaven – DEN er viktigere, skjønner du. Så tilbake til leksepulten, dame 🙂

 7. 😳 ferska av flinking…
  Jaada, i morra og søndag skal jeg fikle og flikke. Jeg går ikke på jobb på mandag hvis oppgaven ikke er klar, og jeg må jo på jobb, så 😀

 8. I dag var det like greit å ikkje vere på jobb, alt låg nede. Eg snakka med nokre i Sandefjord, det var same greia der. Så du kan vere glad du hadde heimedag i dag. Vi kjeda oss skikkeleg! Eg fekk arkivert litt, men mest surfa eg på bloggar og drakk store koppar med te.

 9. Suverent! Jeg blir alltid så mannevond når sånne «tekniske» ting ikke funker. Derfor er jeg blitt en djevel på å fikse kopimaskiner og skriver og sånt 😀

 10. Ta det med ro, er vanskelig å fornærme, thihi!
  Hvilket du ville sett hvis jeg haddde fått til å legge inn smilier i kommentaren. (Og så lokka jeg fram en kommentar fra en av de de helgærne, ikke verst!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *