Everyday minerals har landet i postkassa

Everyday minerals har landet i postkassa

Det er Serendipitycat som har skylda, for hun fortalte om skyggene hun hadde kjøpt og var så fornøyd med.
For $17 har jeg ervervet, i miniutgave – som er mer enn nok for laaang tids bruk her i huset, 10 øyenskygger, 2 eyelinere, 2 blush, 4 foundation og en concealer. Det eneste jeg kan se for meg at jeg kan klare å bruke opp her er vel kanskje foundation. Hjelpes!

Nå har jeg så smått påbegynt det som på «språket» kalles «swatching», dvs. teste fargene (skygger og blush) på huden. Jeg tenkte jeg skulle si noe om fargene her, i tilfelle flere har lyst til å forsøke seg, og lurer på hvilke farger de skal ha og sånn.

Ruby sand: ser skikkelig forferdelig skrikende, orange, brent terracotta ut i krukka. Nydelig når den kommer på, hvis du er en slik en som liker rødaktige ting til å framheve grønne øyne med. En super overraskelse 🙂
Morocco: dypere, mer kjølig og dempet, rødbrunaktig terracottafarge. Lekker!!
Sleigh ride: gråfiolett med litt glitter
Tide pool: ganske matt rosafiolett
Wild flower: halvmørk beigebrunrosa. Flott hverdagsfarge.
In the garden: ur-lekker beigegråbrun med sølv- og gullglitter. Antakelig for mye glitter for mine øyelokk, men er du ung og mangler rynker rundt øynene, -ikke nøl!
Silver bells: sølvgrå med glitter (for mye glitter igjen – tror jeg)
Christmas carol: mediumlys kjølig grågrønn med litt shimmer.
Rare silk: beige hvit med perlemorglans.
Cliché: kitthvit med rosastikk, glitter.

Skikkelig pigmenterte, blir kraftfulle brukt våte.

Eyelinerne heter hhv Silver gray og Black, og legger seg som en drøm langs vippene med en liten skråskåret børste.

Den lyseste blusheren er vel helst en highlighter til meg, den andre er mer rosa enn det ser ut som på bildet.

Fornøyd!  Bra, dette her – for godt og vel en hundrings  😀

 

Skyggeralle Liners Blush

Jaja – så sitter jeg her og leker meg, da. Og drikker vin.  Bare le – jeg har det så gøy, atte!

0 kommentarer til «Everyday minerals har landet i postkassa»

 1. Ser ut som du har gjort ett godt kjøp der ja 🙂
  Men jeg sliter litt nå jeg, som ikke vet forskjellen på en «blusher» og en «highlighter»…….er det på tide jeg begynner å lære meg litt om sminke kanskje?

 2. Jeg skjønner godt at du koser deg! Jeg var inne på siden tidligere, og det var mye lekkert der. Siden du er så fornøyd med det du fikk tror jeg at jeg må inn og bestille derfra:-)

 3. Solfrid: SerendipityCat sier at den ene gangen hun bestilte noe kom det i løpet av en ukes tid. Da jula kom i mellom tok det tre uker. Jeg bestilte 27/12, så det med jul, eller nyttår, holder visst stikk da, ja.

  Nå har jeg vasket ansiktsfjeset og skal i gang med neste omgang. Fnis!!

 4. Strålande! Eg har testa e.l.f. sine, dei er også billige og gode. Mi erfaring er at eg må bruke mykje «feitare» dagkrem når eg brukar mineralmakeup, men når eg gjer det ser det kjempefint ut.

 5. Ja da har jeg gjort unna en bestilling. Du kan liksom det med å legge ut fristelser, Britt Åse…. 😉 Tenkte jeg skulle være litt vågal å prøve ut noen nye farger, men endte opp med farger jeg pleier å bruke – beige, grått, rosa og svart i alle mulige nyanser. Blir uansett moro!

 6. Hehe, jeg måtte også teste ut litt i går… liker at det er såpass stor forskjell mellom de som er relativt matte og de som faktisk har MYE glitter/glimmer!

  Mikser man litt kan man jo få til utrolig mange fine uttrykk.

 7. Ja, mulighetene er mange og det er veldig gøy, synes nå jeg. Nå har vi kanskje fått en hobby som vi kan bli glad i, og da trenger vi kanskje ikke kjede oss mer 😀

  😆

 8. Heisann:)
  Er det noen som kan legge ut en link der jeg kan gå inn for å bestille prøver???? PLEASE !!
  Har veldig lyst tilå prøve de:)
  Klem Nutta:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *