MAC? eller rip off?

MAC? eller rip off?

Jålejenta slår til igjen. Jeg har hatt så lyst på noen flere makeup-børster, og har jo fått med meg at MAC skal være så utrolig bra. Folk skryter over seg. Da jeg kjøpte og forsøkte primeren på tube (paint) resulterte det jo i øyelokk som godt modne pasjonsfrukter, men det er tilbakelagt, og børster er noe annet.

Vel. Jeg fant et sett med 9 Mac-børster på Ebay-auksjon, og vant budrunden. Det føltes forresten litt skummelt sånn første gang, men har gått helt fint. Jeg vant budrunden julaften. Pengene ble trukket 29/12, og nå for en time siden var postmannen på døra med pakken, som kom fra Shanghai. Det synes jeg var kjapt!   Jeg har åpnet pakken, kikket, kjent og snust, og jeg tenker vel at dette ikke kan være originale MAC-børster.  Ingen av børstenummerne stemmer med noe jeg finner på MACs sider, og dessuten er børstene nummerert fortløpende fra 161S til 169S.  Hmmmm!

Likevel, det kan jo være at børstene er bra, de, og jeg synes ikke at en gjennomsnittspris på  37 kr pr børste er så verst, særlig ikke hvis de fleste er brukbare.   Nå skal jeg vaske dem, og så blir det litt testings ut over kvelden.

Hva tror du, enig i at dette ser kopi-aktig ut, eller?

mac1

mac2

mac3

0 kommentarer til «MAC? eller rip off?»

 1. Hehe, jeg ilte til innlegget ditt for å komme med gode råd, men det var fordi jeg trodde dette hadde med datamaskiner å gjøre. Er redd jeg ikke har et eneste fornuftig bidrag å komme med når spørsmålet var om makeup-børster og ikke om Apple-produkter.

 2. De så jo lekre ut, da, – men, som Anne-Marie, trodde jeg du snakket om datamaskiner. 🙂
  Mac’ene dine har jeg ikke peiling på. Jeg har to, eldre koster, og er ennå ikke helt sikker på hva de skal brukes til. 😀

 3. haha, jeg tenkte også at du nå lurte på å skaffe deg en mac 😉 (har du det allerede forresten?)

  Bra børster er gull, men fyttikatta så dyrt. Skal bli kjekt å høre hva du synes om disse.

 4. Ja får bare slutte meg til gjengen over her. ha-ha!
  Men jeg kjenner ikke til Mac børster. De så jo uansett veldig bra ut? Spesielt den skrå der.
  Jeg har fått noen ID børster som er helt suverene. Jeg er blitt totalt ID-slave når det kommer til mineralfoundation i vertfall.

 5. Håhnei, dere. Her i huset er det «forbudt» med Mac, siden min kjære (it-sjefen både på jobb og her) har noe i mot Apple, som jeg ikke helt har skjønt. Antakelig noe som ligner på religion 😆

  Neida, jeg er utstyrsfrik. Sminker meg ikke veldig mye og ikke en gang hver dag, men elsker å holde på med det. Samme greie som når jeg maler akvarell en sjelden gang; skal det bli noe til resultat må verktøyet holde mål.

  Charlotte: har du forsøkt «Everyday minerals» sine produkter? Sjekk ut sidene deres, man får sample-kits til nesten ingen penger… Jeg har bestilt. Hihihi!!

 6. Nei og nei, skrekk og gru. Først leder Charlotte meg inn i fristelse når det gjelder roser (og clematis) og så leder du meg inn i fristelse når det gjelder makeup. Må ha, må ha!!:-)

  ….børstene kan jeg ikke hjelpe med.

 7. Tja tja….Neppe ekte greier siden de sendes fra Shanghai, tenker jeg. Men det kan jo hende at MAC produserer i Kina, men jeg tror ikke det.
  Uansett – de kan jo være aldeles glimrende for det. Det er jo endel fake-produkter som er 99% likt orginalen.
  Jeg har et par små MAC børster, men jeg bruker dem svært sjelden, og har ikke greie på hva som er bra, og hva som ikke er bra mht makeup-børster.
  Du får sende en henvendelse til noen eksperter. Jan Thomas, kanskje? 😉

 8. Snobbebærte!

  Jeg trodde også dette dreide seg om pc, men tenkte – var det ikke det mannfolket som ikke likte apple – og det var det jo!

 9. Dette er utenfor mitt domene, men blir det snakk om Lush så skal forsvaret settes inn herfra. 😀

 10. Jeg kan forresten anbefale «Sonic death monkey» – en dusjgele som dufter kraftig og oppiggende av italinskbrent kaffe og mørk sjokolade, men som ikke blir sittende plagsomt igjen på huden.

 11. Aha. Såpe, ja. Kjenner konseptet, men har noen traumer fra julen – jeg prøver å fortrenge at Krøllebølla i julen skulle vaske Kruse Knallkul i vasken sammen med Action Man – helt uten å spørre først, og fant tilfeldig – dog på øverste hylle- mine Lancome – tuber med lurium og overså glatt all Lano som måtte stå på mer tilgjengelige hyller lengre ned. Ikke engang Mikke-Mus såpa var god nok da. Kruse Knallkul lukter godt, og har sikkert glatt og rynkefritt dekk – jeg derimot….

  Lurer stadig på om det er bryet verd å kjøpe nytt – eller om det kommer til å lide samme skjebne.

 12. Er Lush bra for lekebåter?

  Veldig, vil jeg tro. For småbøller med møkkete tonnasje tror jeg jeg vil anbefale «Yummy-Yummy-Yummy». Intens jordbær og vanilje. Den vaskede blir duftende e-godt i lange tider. Flaske kan avhentes hos undertegnede 😆

 13. Jeg tror jeg kommer å hente yummy-yummy-yummi helt på egen hånd. Er det noen som ikke gjør seg blandt eksklusive Mac i skinn-etui er det min krøllebølle.

  Har du sett hvordan de ligner malepensler – før Kruse Knallkul våkner til ny dag på ditt bad har han lilla dekkplankspiker, rosa lanterner og fendere barbie lukter det samme som.

 14. Haha! Nei, -vi er vel litt…annerledes, tror jeg. Her der de hagegale, som er kjent for sin evne til å skjære kraftig ut i de fleste samtaler 😆
  Det var det derre blogg.no Virrvarr tok en evaluering av her om dagen, var det ikke? Jeg tok en titt innom nå, og må si det er fascinerende!

 15. Virkelig bra diskusjon, og minner meg om egne hyl av frustrasjon da Lille Prinsesse hadde funnet mine dyre shampoer som visstnok fint kunne brukes (opp) som badeskum også! 😀

  Lykke til med børstene da, om de er originale eller ikke får du sikkert stor glede av dem.

 16. Det var vel iPublish, men målgruppen er de samme, tenårings-motebloggere.

  Der hadde ikke det ikke vært noen forvirring mellom sminke og pc, eller om velour-dressen er Juicy eller Cubus for den saks skyld :p

  (jeg tror du kan være litt stolt over leserskaren din)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *