Ovnen knitrer…

Ovnen knitrer…

Vi har hatt oss en tur til Kollen sammen med venner. Passe rask tur opp (ca. 1 time). Pause på svaberg med sola i fjeset, utsikt over Rorevannet (?), kaffe, appelsin og sjokolade. Deretter ca. 1 time ned. Det gjorde godt i en forspist skrott! Nå har jeg nytt et lavendelduftende skumbad (jeg rigget meg til med bok og sånn, men ble bare liggende og glippe med øynene 🙂 ), og sitter her i min nye morgenkåpe fra Lexington med en iskald gin&tonic ved min side. Ovnen knitrer, som sagt, det er stille i huset, familiemiddagene er «overstått» og vi har ingen ting som krever oss i dag. Planen er å smake på noen gode viner i kveld m/turvennene, men det er det nøyaktig motsatte av pes. Bare kos.

Jeg tror jeg skal sette på Bugge Wesseltofts «It’s snowing on my piano». Hvis jeg gidder.

Ahhhhh! Skål 😀

0 kommentarer til «Ovnen knitrer…»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *