Deilig lat og tiltaksløs

Deilig lat og tiltaksløs

Jeg surfer og surfer, drikker kaffe og spiser klementiner. Nå har jeg sittet stille så lenge at rumpetten dovner bort og leggene blir iskalde her jeg sitter i crocs og morgenkåpe. Det er deilig å ha fri!

Sola strømmer inn av mine ikke-helt-rene vinduer. Pytt med vinduene, -inne er det verre. Jeg må fram med støvsuger og klut en runde, ser jeg.

Nå skal jeg reise meg fra pc-en. Så skal jeg pakke inn gaver og gå litt bananas med bånd og slufser slik jeg pleier. Så skal jeg gjøre det støvsugerstuntet. Må finne fram en skikkelig julete cd slik at jeg har relevant musikk til arbe’.

Heldigvis at jeg kom meg på trening i går. Fortsatt lite å trøkke på med etter å ha vært så slækk så lenge, men det kommer seg likevel. Nå er jeg i alle fall støl på de riktige stedene (treningsstedene- ikke sittestedene), og da er lissom verden i vater.

Min kjære har kjøpt tre. Vanlig gran igjen, jeg ønsker meg lukta i huset, så får vi heller tåle noen nåler. Treet er usedvanlig puslete og upent, men det gjør ikke så mye, siden vi alltid overpynter det noe så aldeles. Det skal skje i kveld, og etterpå er det den bittelille lille juleaftens ribba m/medisterpølse og -kaker (til min kjære som har noia for synlig fett) og surkål, samt øl og dram.

Jeg kjenner på at jeg gleder meg 😀
christmas-snoopy-lights-tree

0 kommentarer til «Deilig lat og tiltaksløs»

 1. Juletreet vårt så noe glissent ut øverst, syns jeg… bare at det har jeg egentlig ikke lov å si 😉

  Det blir sikkert nydelig når vi har fått pyntet det!
  Vi har edelgran i år igjen, men det er som du sier – det er den vanlige granen som lukter mest jul (skjønner ikke hvorfor det er blitt nedstemt her i huset).

  God jul 🙂 !!

 2. 3 timer igjen til jeg kan pelle meg hjem og få fikset de siste tingene 😉 Nå sitter jeg bare å suger til meg julestemningen på alle bloggene rundtomkring 😀 God jul!

 3. Ikke bare du som er slapp og tiltaksløs, men jeg har da fått kokt rullen og fått sammen en ostekake. Nå gjenstår bare pyntingen av treet.

  Ha en riktig god jul!

 4. God jul – takk for julekortet.
  Her koser vi oss meg honnigkake&eplemos, pringels og ingefærøl – som av en eller annen grunn tilhører min jul.
  Husets herre og Nitrox hilser også ;).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *