Kameradrøm

Kameradrøm

Jeg har drømt om speilreflekskamera en stund. Nå har min kjære fått fot for ideen, han også, og vi er enige om at årets julegaveønske fra ymse hold er tilskudd til speilreflekssparekonto. 

Dette er våre drømmers kamera  Nikon D90

Vurderingene ser jo ganske vennligsinnede ut, må jeg si.

Jeg gleder meg til det blir en realitet, og skal straks gå i gang med å lese meg opp så jeg kanskje endelig en gang kan forstå dette med blenderåpning og lukkertid og ISO og brennvidde og jeg vettikkehva.

Synspunkter, anyone?

0 kommentarer til «Kameradrøm»

 1. Er ingen kameraproff, men jeg har selv D80, og er strålende fornøyd med det. Med D90’s forbedringer kan jeg bare si: Gled eder! Og som leser av din blogg venter jeg spent på bildene 🙂 God (før)jul!

 2. Hei Orchis! Strålende fornøyd med D80. Juhu!

  Det kikkes mye på værtettheten på disse kameraene, ser jeg. Hva betyr det sånn i det daglige, når man ikke har tenkt å ta kamera med seg på badestranda eller i isødet, men i høyden utsetter det for regnvær?

 3. Etter det jeg har lest – vi flyr ikke ut i regnværet og under vann/på båttur bruker vi undevannshuset – så er det ikke bare vann, men også fuktig luft som kan være problemet. En vanlig pose hvor du skjærer ut hull for linsa og bare strikker rundt linsehullet(klem ut all luft) ble anbefalet et sted. Skal se om jeg finner kilden.
  Og så må man passe på å akklimatisere det på vei inn i huset. Din kjære har sikkert vært borti akklimatisering av elektronikk før… 😉
  http://www.fototips.no/index.php?side=beskytte

 4. D90 er kjempebra, jeg har fått låne et til testing, masse bra funksjoner på det.
  Ellers klarer jeg meg helt fint med min D40x, men det er klart man «får lyst på».

  Håper alle deres venner og kjente leser bloggen og gir kameratilskudd til jul 😆

 5. Da jeg så de bildene i testen hvor det er tatt bilde av en minnebrikke eller hva det nå er, ble jeg helt fascinert over de store forskjellene. En ny verden, dette her.

 6. Hei igjen, Britt Åse. Jeg har ikke brukt mitt kamera noe særlig ute i regnvær – og står da vanligvis under et takutspring e.l. Vet ikke hvordan det ville gått om kameraet ble vått. Noen dråper får det jo på seg i ny og ne, og det går greit. Har ikke opplevd problemer i fuktig luft, annet enn at det dugger på linsa. Det blir borte når kameraet har akklimatisert seg. Lykke til!

 7. Kjøp i vei.- 😀 Jeg testet et slikt i forrige uke faktisk og det blir innkjøpt om ikke så lenge; no doubt. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *