Lengtebilder, lengtemusikk – til trøst

Lengtebilder, lengtemusikk – til trøst

Det er kanskje litt tidlig, dette? Vi nærmer oss jo jula, og det er jo kanskje den det er vanligst å lengte mest til sånn foreløpig. Men, jeg fikk for meg da jeg sto og betraktet det nedsnødde tunbedet mitt nå nettopp, at jeg lengter så veldig til vårblomstene kommer opp! Derfor har jeg mekket i hop en lengtevideo. Våren fra Årstidene av Vivaldi, og diverse Hepatica (dobbel rødveis samt blåveis),  juleroser/Helleborus (se det! der kom det inn litt jul, også) og div. Primula.

Enjoy!

 

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GUH6cqGxd3o]

0 kommentarer til «Lengtebilder, lengtemusikk – til trøst»

  1. Takk !
    Vivaldi er favoritt komponisten min, og med slike vakre bilder ka ein bare drøyme seg vekk ! (noko eg har gjort to gongar no !! )

  2. Jeg lengter også!!!…..og enda mer når jeg hører musikken og ser bildene. Hvordan fikk du til det med bildene? Jeg er stum av beundring.

  3. Jeg lengter også etter våren. Jeg skrev akkurat det samme i en annen blogg for et øyeblikk siden. Tror det er årstiden med mørket som gjør at vi lengter så intenst akkurat nå.
    Vivaldi er en nydelig komponist som jeg hører mye på. For mange år siden når min yngste sønn var liten kjøpte jeg en lydbok til han som het Tom i villmarka. Det var egentlig en opplesningserie som gikk på NRK radio for mange år siden, men som ble utgitt på nytt som lydbok. En litt sørgelig historie og med musikk av Vivaldi. Den dag i dag hører min sønn til tider på Vivaldi og husker lydboken selv om han nå er 19 år. Jeg tror at Vivaldi er en musikk som folk alltid kommer til å lytte til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *