Nærmer meg jula helt forsiktig

Nærmer meg jula helt forsiktig

Jeg ser at andre hagegale er i gang med vinduspynting og engler og nisser er på vei ut av sine gjemmer i de – om ikke tusen så i alle fall noen titalls – hjem. Jeg tente litt på tanken. Dvs., jeg synes det er litt tidlig å ta fram nisser, men på søndag er det første søndag i advent (er det ikke? – jo, det er det), og da kan man jo begynne litt.  Derfor har jeg vært på garasjeloftet og funnet det gamle syskrinet min kjære har arvet. Oppi det har jeg stappet alle sviblene jeg kjøpte, med alufolie rundt pottene for fukt.  Passer bra sammen med det lille ikonet jeg fikk i gave av noen en gang, Bjellands juleboks fra min barndom, og miniorkideene i ‘sølv’pottene som var vertinnegave da vi hadde smalahovefesten.

Nå har jeg indisk te med kardemomme, kanel og nellik. Den dufter helt nydelig og julete. Så har jeg funnet noe gammel amerikansk julemusikk i mp3-samlingen nede i stua, og storm og regn kan bare herje ute, for her er det stemning  🙂

julpakjokken08

0 kommentarer til «Nærmer meg jula helt forsiktig»

 1. Vi har flytta på eget domene, det kom litt som julekvelden på kjerringa på oss, så den gamle bloggen gikk med i samme slengen. Jaja. Fint hvis du kan oppdatere lenken til opplysningskontoret.org. Gode hilsner fra Synne Starvik og kolleger på Opplysningskontoret.org.

 2. Åh, så fint!
  Jeg kjøpte meg firkanta små gullpotter på et brett til svibler i fjor, det var også fint. Men i år ser jeg bare svibler i runde, større plastpotter heromkring. Typisk!

 3. Her er det firkantpotter over en lav sko – dvs. de rimelige. Det finnes i runde potter også, men det er gjerne større løk og spesielle farger.
  Nå husker jeg plutselig svibelkrukkene fra i fjor, -de tre firkanta i glass, med brett til. De må fram!

 4. ÅÅå jul!
  Nå først har jula begynt å sige innpå meg. Har hverken hatt tid ork eller lyst til å la jula sige innpå.
  Men nå =D
  Som jeg gleder meg til å kjøpe svibler , en hvit hipp må jeg også ha… drømme drømme.
  DEt er et flott syn bildet ditt. Bragte fort fram et smil på morgenkvisten. =))
  Rektagulære kasser er supert til vinduspostene. Jeg hadde en i fjor og den ble fylt med svibler julepynt mose og avblomstrede orkideer. Var pene blader sjø. Likte den. Blir nok gjentatt.

 5. Det var en fin måte å bruke svibler på. Jeg har alltid svibler til jul, men har ennå ikke fått kjøpt en eneste en. Jula er ikke kommet her ennå.
  Kan nesten kjenne lukta av både svibler og teen din. Den tror jeg må være god.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *