Hit Parade 68

Hit Parade 68

Her forleden hadde Glamourbibliotekaren en sak om barneplater på vinyl, som alle besøkende barn får nyte godt av.

Dette satte meg på at min kjære, han tilhører samlerstammen, visstnok har noe singelvinyl også, i tillegg til alle LP’ene.  Der fant jeg noen barneplater, men også denne – som jeg nå har den ikke udelte glede av å lytte til… Ikke bare er den flekkete og skraper som bare juling, men framførelsen som «The Sounds & Co.» står for er aldeles forskrekkelig dårlig. Surt, baktungt og uinspirert. Man stilte kanskje ikke større krav når man hadde party på Sørlandet på den tida?

hitparade

-men, ikke sant; coveret er jo bare et skikkelig eventyr og et minne om de glade 60- og 70-årene.

Her er en noget bedre versjon av en av låtene:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TlQCuq-eezg]

0 kommentarer til «Hit Parade 68»

  1. Ehm… jeg må bare tilstå at det lett slørete blikket på coveret minner meg mer om forsidene på noen av bladene jeg fant nederst i skapet hos border’n engang da han var ung (og jeg en del yngre). Det var helt sikkert en god del glad 70-tall der ja. 😉
    Forøvrig er jeg unnskyldt for slike assosiasjoner siden jeg kommer rett ut fra dagens innslag i bloggen (og lenkene ) til VirrVarr. 😀

  2. Fikk noen lignende assosiasjoner som smgj her ja. Tilslørt bondepike, tenker jeg…. Kom, kom, kom, du sørlandske unge sjarmør, sier hun kanskje. Og de sørlandske unge menn gikk mann av huse for å kjøpe plata 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *