Fotoblogg

Fotoblogg

Jeg fant et tema som er laget for å brukes som fotoblogg, og det ble for fristende. Dermed har jeg opprettet www.fotopahytta.wordpress.com, og så har jeg forsøkt å legge lenke til den i høyremenyen her. Det fikk jeg jo ikke til. Nuvel, -inntil videre får du klippe og lime om du er interessert.
Tanken er at jeg skal poste bilder jeg vil ha diskutert og/eller er ekstra fornøyd med. Jo mer jeg ser andres bilder jo mer inspirert blir jeg. Foreløpig ligger det bare ett bilde der. Mer kommer etter hvert som jeg har noe å putte inn der.

Forresten kjenner jeg at det er så mangt i bloggeverdenen som inspirerer meg. Musikk jeg ikke har hørt før – får meg til å høre mer musikk, bilder, kunst, litteratur, tanker jeg ikke har tenkt før (!) – og alt påvirker og inspirerer alt. Veldig, veldig fornøyd med det.

0 kommentarer til «Fotoblogg»

  1. «Forresten kjenner jeg at det er så mangt i bloggeverdenen som inspirerer meg. Musikk jeg ikke har hørt før – får meg til å høre mer musikk, bilder, kunst, litteratur, tanker jeg ikke har tenkt før (!) – og alt påvirker og inspirerer alt. Veldig, veldig fornøyd med det.»

    Amen til det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *