Fiskeblogging

Fiskeblogging

Alter Ego etterlyste mer fiskeblogging i et kommentarfelt hos seg selv, så jeg.  Altså som en motvekt mot den stadig omseggripende motebloggingen.

Jeg gjør gjerne en innsats, og blogger herved en omgang med fisk. Hehehe  😀   

10 kommentarer til «Fiskeblogging»

 1. Jeg skal ut å spise suchi i dag, så dette var inspirerende. Når det er sagt, kom jeg med en gang til å tenke på Uer, den fisken er bra stygg. I sommer fikk min sønn servert calimaris, men det var ikke sånne søte runde, som vi har frityrsteikt fra butikken, men små blekkspruter, med alle beina inn takt på talerken. Han fikk sjokk, spiste høflig to stykker, men da sa det stopp . . .

 2. Haha! flott, ung mann, Betty 😀
  Det kan jo kanskje bli litt vel … organisk innimellom, men nå er han jo godt i gang.

  Christine: jeg ble litt målløs her jeg nå;

  Det er helt bevisst at det er lite fisk i dette produktet, sier Øivind Moen, administrerende direktør i Findus Norge AS.
  – Vi har testet ulike produkter, og funnet ut at dette er et produkt som unger liker. Her er det smak som er avgjørende, og ikke næring. Likevel vil jeg understreke at dette er et sunt produkt, hvis du server det med grønnsaker.

  -hadde jeg hatt barn tror jeg at jeg hadde blitt ganske forbanna og oppgitt over slikt.

 3. Ja, jeg leste det der. Helt utrolig! Vi spiser veldig lite ferdigfisk, ungene er heldigvis mer glad i ren fisk enn panerte produkter. Det hender vi lager fiskeburgere, da bruker vi Findus fiskepinner – de kom jo godt ut av testen.Prøver å lære ungene å like sushi, og de er på gli.
  Hadde en liten dose i går, jeg! Du må få prøvd det, Britt Åse. Man blir rent hektet! Og det er jo svært sunt også!

 4. Puste inn fiskelukt i flere timer??? Du er jaggu ikke god!!! Hihi….
  Fissk har vi rikelig av,men jeg vil si at jeg er metta av fiskelukt etter å ha stekt opp snart 700 fiskekaker…..

  Sånne derre ferdig greier kjøper jeg aldri.Ungene her har aldri vært så glade i ren fisk,så her har det gått i div fiskemat i alle år.
  Det eneste som går å ete av kokt fisk er småsei…herlig! Kokt torsk er grusomt. Så det er hver sin smak…

 5. Owww… Dette kan jeg like! Jeg er ganske kresen paa fisken min; spiser sjelden ‘fersk’ fisk med mindre jeg er nordpaa. Da blir det heller grilla/stekt fisk. Aldri mer fiskepinner. Kokt torsk er vel ikke noe sjakktrekk, men nytrukket torsk i mars? Jatakk veldig gjerne!!

  [Men jeg er konservativ; sushi er ikke min greie…]

 6. Fiskepinner er kartong rullet i smuler og trukket i fett. Ikke rart det er billig.

  Torsketunger, derimot. Og blodfersk, trukket torsk på juleaften, og lettsalta uer, og sei – gjerne kokt – gjerne stekt. Lyr. Makrell.
  NAM! Vi fisker ute på sjøen her, eller kjøper av folk som gjør det.

 7. Pappa laget hjemmelagde fiskepinner en gang, og det var faktisk veldig godt og fritt for transfett:)

  (Aah, jeg gleder meg til aa dra hjem en tur. Selv om det enda er lenge til.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *