Pottevask

Pottevask

Jeg har vasket potter. Siste såsesong var sterkt preget av lusangrep formedelst bruk av skitne potter. Slik latskap m/uunngåelige konsekvenser skal jeg ikke ha neste gang, så her har jeg fart over 200-300 potter med Zalo, varmt vann og kost.  Såsesongen blir en drøm på dette viset   😀

0 kommentarer til «Pottevask»

  1. Så flink du har vært 🙂
    Det minner meg imidlertid på min dårlige samvittighet – ørten hundre potter i alle størrelser som har stått på terrassen i 14 dager nå, og som sikkert blir stående litt til 🙁

  2. Bare det hjelper jo, Tordenlill. Da er det ikke fullt så ille å ta dem igjen. Jeg har helt eget potteskur, med hyller til å sette alle mine potter på, men jammen finner jeg dem ikke over det hele her likevel 😳

  3. Vakkert, vakkert!
    Jeg skal også. En eller annen gang. Må bare rydde hagebua fra grunnen av for å finne dem alle sammen… (rødme!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *