FOR mange nyhetssendinger

FOR mange nyhetssendinger

Herrejemini! De tværer selv den minste mini»nyhet» til aller siste dråpe. De tværer og skviser og tværer, og intervjuer objektene sine sønder og sammen.  IKKE interessant. Ikke i det hele tatt. På toppen av hele greia avbryter de til stadighet sine egne programledere med vignetten eller hva det heter, så man føler jo ikke at de har så stor tro på produktet sitt selv, heller.

Det framstår som ganske klart at disse vegg-til-vegg nyhetskanalene vi har fått (særlig TV2s variant, kanskje) har for lite å bringe. Ikke har de ressurser til å grave fram noe særlig av substans selv heller, ser det ut til.

Nei, send en god tegnefilm i stedet, sier nå jeg. Kom tilbake når dere har noe å melde!

 

0 kommentarer til «FOR mange nyhetssendinger»

 1. I etterklokskapens ånd vil nok nok konkurransen etermedine imellom slå i stykker interessen for å skru på TV-skjermen.
  De er helt klart inspirert av CNN og slike, men det er pyton-TV for folk som setter seg ned og ser det samme om igjen og om igjen. ÆSj.

 2. Det tror jeg også, Anita. Det med etterklokskapen, altså.
  Ellers må jeg si at jeg også forundrer meg over sendinger hvor en person sitter og leser høyt fra diverse nettsider – NRK lokal-sider? – hva er poenget med det? Å oppdra folk til å bruke internettet?
  Og så Dagsnytt 18 på tv, da…

  Høh

 3. Jeg er trofast lytter av Dagsnytt 18 og har vært det i mange, mange år, helt siden det var 1830. Og jeg vil forbli lytter, ikke seer. 😀 Ellers er jeg en ihuga radiotilhenger på de fleste vis jeg. TV2 Nyhetskanalen er åpenbart litt for inspirert av CNNs «re-runs». Jeg er blitt en mer trofast seer av AlJazeera English etter hvert jeg for øvrig. 😀

 4. Ja vet du, jeg synes at hver bidige gang jeg switcher innom TV2s nyhetskanal, så er det bare vignetter om hva som kommer eller hva som burde komme. for å si det sånn. Utrolig kjedelig.

 5. Egenreklame er viktig ja. Det er den de ofte setter i gang og avbryter nyhetsoppleseren midt i en setning. Og, -de gjør det gang på gang! Helt uforståelig og veldig dårlig inntrykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *