Det regner og regner her

Det regner og regner her

Som sagt. Det regner. 11 grader. Vi fyrer.  Skikkelig høstfølelse. Jaja, -det skal jo forsåvidt være høst nå, men jeg kjenner litt på misunnelsen når jeg ser at folk på Nordvestlandet har registrert over 20 grader i skyggen i dag. Kjempeurettferdig!

Tror jeg må ha inn et trøstebilde her, nå. Fra botanisk hage i Singapore, igjen.

DSCF2518

Ellers så har jeg forsøkt meg med noe nytt. Ideen har jeg fra en blogg, selvsagt. Dessverre har jeg glemt å notere meg hvilken, så jeg får ikke vært høflig ifht å lenke tilbake. Anyway, -jeg har lastet opp en utvalg av de av mine egne bilder jeg synes er noe å ha, til et nettsted som heter Scandinavian Stock Photo, et sted hvor folk kan kjøpe amatørbilder til ymse slags bruk. Man får betalt pr. kjøp, og ikke mye betalt, men likevel. Syntes det var artig å forsøke seg.

0 kommentarer til «Det regner og regner her»

  1. Det regner her også, og vi fyrer og har smakt på et glass rødvin eller to. Det er medisin mot høst kjenner jeg… 😉

    Artig med den linken du la ut. jeg har en bror som er en ivrig amatørfotograf og som tar mange flotte bilder. Skal tipse han om den siden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *