Dagens hagetrøst

Dagens hagetrøst

I lesestoffhylla på do har jeg liggende en liten bok som jeg blar i av og til  😉

Den heter «In the garden – a collection of Gardening Wisdom»  og har vært meg til trøst og vederkvegelse mang en gang. Nå også, -så aldeles blottet for hagegalskap som jeg er for tida, og tilsvarende full av dårlig samvittighet. Derfor passet denne så godt i dag, da jeg kom inn etter å ha stått ute i pøsregnet og betraktet en bit av elendigheta:

The gardener is only human

                  Charles Curtis, The book of the flower show

 

0 kommentarer til «Dagens hagetrøst»

  1. Der var du ja! Jeg har endelig fått med meg at hagen på hytta er deg, Britt Åse!

    Hagevisdomsord er nok en bok en fin bok. Noen ganger kan en trenge trøst når regnet plasker ned og en har masse en skulle ha gjort i hagen.

  2. Hei Britt-Åse. Ikke ha dårlig samvittighet. Jeg tror bare vi er sånn. Når høsten kommer, så faller vi til ro vi også. Akkurat lik det som vokser og gror. Så våkner vi til liv når våren kommer. Og hagen blir fin selv om vi ikke får gjort alt det vi skulle om høsten. Så vidt jeg kan se av et senere innlegg, har du plantet masse løker. Det høres lekkert ut. Jeg er også veldig glad i å arbeide i hagen og har mye glede av den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *