Minner

Minner

På desktopen min er det en liten ‘sak’ som viser bilder som ligger lagret på min maskin, sånne minilysbilder i tilfeldig rekkefølge. Veldig fin måte å få gode minner vekket, sånn plutselig fra ‘intet’.

Nå kom dette plutselig opp. I november i fjor var vi på ferie i Thailand i kombinasjon med cruise til Singapore og Malaysia (jeg kom meg endelig til Kuala Lumpur, -en gammel drøm).  Vi hadde mange store opplevelser, og ferien var virkelig deilig, men det som sitter igjen er to ting; den nydelige omtanken og fliden man la i å få oss til å føle oss vel. Hver dag lå det en frisk orkide på hodeputen.  Det virker på meg, det.

 

og orkidehagen i Botanisk hage i Singapore;

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer til «Minner»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *