"Honey pink"

"Honey pink"

Får jeg presentere «Honey pink» for Moseplassens konkurranse om fineste «Frøken høstblomst 2008»  😀

Frøkenen vokser i store deler av hagen min, i Skoghagen – som ligger helt sammen med Hagehagen. Ganske så upåaktet står hun der, store deler av året. Men, nå om høsten! Med ett er fargen sterk og ny og klar, og hun står og lyser opp så vakkert mellom den andre lyngen. Og så dufter hun. Deilig, mose- og skogaktig honningduft som på varme dager kan kjennes helt inn i huset. Bryter du av en kvist og gir deg selv et lite rapp over hånda, kan det hende du kan slikke av noen søte, deilige dråper etterpå. Jeg har mye vakkert i hagen, men denne frøkenen her er en av de som gir de dypeste øyeblikkene av tilfredshet, stedbundethet og lykke.

Røsslyng ( calluna vulgaris)

0 kommentarer til «"Honey pink"»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *