Gode økologiske kjøp + +

Gode økologiske kjøp + +

En god ting kan neppe sies for ofte, så selv om Glamourbibliotekaren har en omtale av mitt favorittprodukt i dusjen for tiden, så vil jeg nevne det her også.  Samtidig vil jeg passe på og nevne et par andre produkter jeg har falt for i sommer.

Weledas sitrusdusjkrem. Myk, mildt skummende – kunne vel skummet en anelse mer spør du meg, men ingen alvorlig innvending. Liker du sitrusduft er dette et definitivt funn! Sprudlende, sprakende, frisk sitronduft så tennene løper i vann. Utrolig frisk følelse i morgendusjen, det lover jeg deg 🙂   Da jeg kjøpte dusjkremen fikk jeg med en prøvetube med ‘Birken’ dusj-krem, også fra Weleda. Denne skummer litt, og dufter også frisk, grønnaktig sitron/lime, men kunne etter min smak rive noe mer i selve peelingen. I alle fall på beina.

Dr.Hauschas rosekrem. Visstnok inderlig anbefalt også av Vendela Kirsebom, så her er man i selskap med folk med peiling.  Jeg kjøpte først den ‘vanlige’, (kr.189,- for 30 ml hos min lokale helsekost), men dette var midt i den verste varmen i sommer, og den føltes en anelse for rik da, så derfor skaffet jeg en ‘light’ utgave i tillegg.  Sistnevnte i kombinasjon med Decleors roseolje kan jeg vanskelig kalle noe annet enn perfekt. Huden blir glatt og myk og elastisk, og får en flott, frisk ‘glans’.  Jeg har sensitiv og irritabel hud, og har ikke hatt noen reaksjoner så langt, dvs etter mer enn en måneds bruk. Godkjent, altså.

 

Siden jeg først stilte opp innkjøpene mine måtte jeg ha med den deilige Basilicum-colognen jeg innkasserte ifbm bursdagen. Deilig!  😀

Litt make-up også, da. Jeg fant et økologisk merke hos et parfymeri i sommer; Origins, og siden denne fargen er en lenge søkt av meg, slo jeg til. Dommen er følgende: smidig, god konsistens. Lett å legge og å kontrollere, -den flyr eller drysser ikke. Sitter svært bra, -smelter passe inn i huden uten å legge seg i striper.  Fargen er sånn komplett og perfekt ubestemmelig uten å se skitten ut. Beige? Brun? Grå? Rosaaktig? Lilla-aktig? Perfekt hverdagsskygge som kan glammes opp med diverste tilleggsremedier.   Anbefales!

 

 

0 kommentarer til «Gode økologiske kjøp + +»

  1. Eg likar også rosekremen. Visste ikkje at det fins ein light-versjon, godt tips! Ellers er eg stor fan av Dr. Hauschkas dagkrem med solfaktor 8 sånn til kvardags. Lett og fin, god å bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *