Oppbyggelig, menneskelig, varmt og klokt

Oppbyggelig, menneskelig, varmt og klokt

Første gang jeg hørte denne lå jeg, svett og sliten og overvektig, på rygg på gulvet i en mørklagt, støvete gymsal, og hadde akkurat gjennomført en av mine første Friskis&Svettis-treninger. Nå pustet vi ut og slappet av, og treneren satte på denne, som gjorde et sterkt, positivt inntrykk på meg. Teksten fikk meg til å føle meg styrket og glad. Det er en god ting. Denne er det derfor grunn til å ha med i bloggen og dele med deg, og jeg takker og bukker Frøken Skavlan som la lenke til teksten i en post hos seg i kveld, og samtidig oppfylte et ønske for meg 🙂

Enjoy!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ]

0 kommentarer til «Oppbyggelig, menneskelig, varmt og klokt»

  1. Vet du – den der hørte jeg for noen år siden, i bilen på vei til jobb. Siden har jeg tenkt at jeg må finne ut hvem som spiller/snakker, men aldri fått gjort det.

    Forrige gang stedatteren var hjemme på perm (hun er militær), spilte hun den på full guff inne i stuen…og kunne fortelle at den cd’en hadde lagt oppå stereoanlegget mitt det siste året…urk

    Den er dritbra!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *