Godt tatt vare på

Godt tatt vare på

Like før jeg rundet det store femtitallet kom det en invitasjon til meg om å delta i mammografiundersøkelsen som alle kvinner mellom femti og sytti tilbys her i landet. Det er klart man tar i mot et slikt tilbud :-).

For noen uker siden var det dags for andre gang, og jeg smuttet innom og fikk tatt bildene. Raskt og effektivt av handlekraftige, usentimentale mammografidamer. 200 kr.  Så kom svaret her om dagen; alt i orden -«Ingen tegn til brystkreft på bildene dine»!

Hurra for å være frisk! Hurra for inspirasjon til å bedrive selvundersøkelser mellom mammografiundersøkelsene! Hurra for Kreftregisteret, og hurra for dette samfunnet vårt som sikkert har mange ting ved seg som ikke er så bra, men dette er i alle fall en meget god ting, og jeg er veldig takknemlig 🙂 !

Passende med en blomst for å feire slikt, -er du ikke enig ? Denne henger og lyser opp på en vegg ved terrassen min nå.  Passe rødrosa og feminin 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *