Fredagsstemning / hjemmekontor

Fredagsstemning / hjemmekontor

Jeg har hjemmekontor i dag, og får lest gjennom bunker med artikler jeg bare skal skumme, og artikler som jeg skal lese meg opp på. Skrive litt får jeg gjort også – på annet enn bloggen, altså ;-).

Hjemmekontordagen faller sammen med vaskehjelpdag. Det er helt vidunderlig å sitte i en krok i stua og høre henne «poppe» fra rom til rom, mens en svak duft av vaskemiddel (unødvendig siden alt foregår med microfiber, men litt deilig likevel) brer seg gjennom huset.

Jeg føler meg, og er, svært priviligert. Lykkesukk 😀

Siden det er 17.mai i morra, synes jeg det kan passe med et bilde av årets helfylte trappekrukke, som nå er på hell, men som jeg fikk foreviget mens den var på sitt absolutt flotteste. Hurra, alle sammen !

0 kommentarer til «Fredagsstemning / hjemmekontor»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *