Såre øyne søker lindring

Såre øyne søker lindring

Allergi er noe skikkelig herk. For en tid tilbake kjøpte jeg en urlekker øyeskygge (MAC) i kremform, som jeg bare var såå fin med, og så var jeg selvsagt allergisk for den. Hovne, såre, røde, flassende øyelokk og væskende øyne i 2-3 uker var resultatet. Svært ubehagelig og veldig lite flatterende. Nå har jeg funnet akseptabel erstatning hos Clinique, så den er grei – men nå har jeg sørenmeg begynt å reagere på øyenmakeup-fjerneren jeg har brukt i flere år (L’Oreal for vannløselig mascara, -den de har i kolonialen)! Grrr! – nå har jeg tilløp til samme utseende og tilstand som sist, og begynner å bli litt desperat. Jeg mener – jeg vil ha tilbake ferskenhuden min – buhuuu!

Hvem kan anbefale en skikkelig god og skikkelig allergikervennlig erstatning? Please?!

 

0 kommentarer til «Såre øyne søker lindring»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *