Oppsummering påske

Oppsummering påske

En eneste sosial kveld, men en veldig hyggelig en :-).

For øvrig har jeg jobbet i drivhuset, hvor jeg begynner å se muligheten for en viss kontroll, bannet over snøfallet, matet småfuglene, sett tv, spist og drukket alt for mye ‘ulovligheter’ selv om jeg hadde planlagt at jeg skulle det. Rolig innhenting, altså. Kjempefornøyd.
Det ble tre treninger, heldigvis! Vektstang for første gang, -morsom trening som resulterte i en gedigen gangsperre i hele kroppen, og jeg gleder meg til neste gang som jeg håper blir i morgen, hvis jeg har flaks og får plass.

Eneste som sto på litteraturplanen for påsken var å lese ut ‘Ut å stjæle hester'(Per Petterson). Det er gjort. Fin bok. Tett, ‘enkelt’, nært språk. Hvordan klarer folk å sette sammen bokstaver på en så utsøkt måte?

Neste på programmet, -som jeg har begynt på men lagt fra meg igjen pga at den uleste gnog meg, er ‘Vi, de druknede'(Carsten Jensen). Tykk, deilig og lovende. Jeg elsker gode fortellinger.

Nå er det natta, og i morra er det arbeidsliv igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *