Ompa til du dør

Ompa til du dør

Jeg har sittet i drivhuset og priklet og kost meg, med mp3-spilleren på full guffe og knekkebrødet på kanten av bakken med pottene i. Her er det Achillea – eller Ryllik som det heter på norsk, som prikles over i potter, 4 i slengen. Disse skal få div. rosarøde nyanser iflg reklamen. De blomstrer neppe før neste år, -man skal være tålmodig når man driver med staudesåing :-).

Knekkeprikle
Jeg klarte forresten ikke å sitte stille, da Kaizers orkester dro i gang med Ompa til du dør, -da måtte jeg opp av stolen og danse litt en stund. Det er fint med vinterisolert drivhus hvor ingen kan se inn.

Se hva jeg har i bedet utenfor kjøkkenet mitt nå, da! I et par kalde, -det er ikke til å begripe. Den rosa dufter som en hel parfymefabrikk, Tysbast heter den. Blåveisen kjenner alle, og den gule heter Eranthis, eller Vinterblom. Den blomstrer ofte opp gjennom snøen.

 Frostblomstring040308

Snart blomstrer den fylte rødveisen. Bare vent – den er fiiiin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *