Sterke vårfornemmelser

Sterke vårfornemmelser

Jeg har gått mine raske 45 minutter tur med pulsklokke nå nettopp – og formen er blitt såpass at jeg har overskudd til å legge merke til alt det fine rundt meg.
fjoerstraa190208

 

Må bekjenne at jeg gikk med mp3-spilleren på full guffe, -det er utrolig hvordan en kjapp Bach-kantate kan sette fart i blodomløp, humør og legger :D! Dermed hørte jeg ikke en eneste fugl, men -det får jeg med meg etterpå når jeg skal ut i drivhuset for å prikle og så litt.
19.februar… Det er like før spireahekkene står grønne rundt her. Store, grønne knopper og nesten utsprunget løv på mange andre buskvekster også. Det grønnes i grøftene langs gangstien hvor jeg går tur – ikke bare i solhellingene. I bedene mine blomstrer blåveisen, og krokusene har begynt å vise litt farge på knoppene, de også. De fleste clematisene har feite knopper. For ikke å snakke om rosebuskene! Og disse, som kom i posten fra akoen 🙂
snoklokker190208

 

0 kommentarer til «Sterke vårfornemmelser»

 1. Heisann!
  Når du snakker om parfyme og hudpleie og sånt vil jeg bare anbefale Clarins sine produkter (kjøp på taxFree for å unngå å bli ruinert). Det beste av alt (i tillegg til at de funker) er at de ikke er testet på dyr i noe steg av prosessen og ei heller inneholder animalske produkter.
  http://int.clarins.net/main.cfm?sec=pb

  Tidens siste, hyggelige bekjentskap er http://int.clarins.net/main.cfm?prodID=909 som passer såååå godt til mitt schizofrene skinn som lider både av 13-åringssymptomer og begynnende tegn på undertegnedes alder og erfaring. (Samtidig!!!) I tillegg bruker jeg øyeproduktene
  http://int.clarins.net/main.cfm?prodID=98 og http://int.clarins.net/main.cfm?prodID=476, for 13-åringen: http://int.clarins.net/main.cfm?prodID=905 og for resten av kroppen en uftralett og fuktig bodylotion http://int.clarins.net/main.cfm?prodID=475

  Høres jeg helt nyfrelst ut så er det noe dessverre sant… *red*

 2. Oh yeah, baby! Det går i Clarins fra ende til annen her også :-). Deilige, effektive og beroligende produkter til hud som ikke helt klarer å avfinne seg med tingenes tilstand. Den bodylotion’en der har jeg ikke forsøkt meg på. Skal lagre den på harddiscen til jeg har brukt opp mine 5-6 buteljer med div for tørre legemer.

 3. Dumper bare innom sånn midt i natta. 🙂
  Gleder meg til det blir like snøfritt her hos meg som hos deg, jeg. *bittelitt misunnelig, bare*
  Men det er deg vel unt, altså. 🙂

  Her har det øsregnet i dag og det er bare bra, snøsmeltevær!

  Nå følte jeg meg plutselig som en fjompenisse…snakker om været, liksom. *ler*

  Tror jeg får sjekke ut disse linkene ang hudting jeg også. 🙂

  Natta!

 4. Snakke om været er fullstendig legitimt, særlig i en blogg som heter noe med ‘hage’. Alle hagere er (mildest talt) over gjennomsnittet interessert i været :-). Gratulerer med regnet – håper det smelter all is og snø og avløses av deilig, varm sol!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *