Fredagsinnkjøp til å bli glad av

Fredagsinnkjøp til å bli glad av

I dag tok jeg med hensikt ikke på meg noen duft før jeg gikk på jobb. Jeg har nemlig gått og siktet meg inn på Burberrys duft ‘Burberry’, -testet og holdt på, og i dag skred jeg til verket. De deilige dråpene er nå mine, og fungerer helt supert på huden min :-).
Jeg måtte jo feire at jeg hadde funnet en ny duft, så jeg sveivet innom en klesbutikk og fant en ‘halvmørk’ gråblå og ermeløs pullover med… båtutringing? Og en tynn og smidig jersey overdel med 3/4 erme med en liten hempe med grønnaktig knapp på, hvit krage over liten v-halsringning, og stoffet; gråblått, enkelt mønster på hvit – eller nestenhvit bunn. Pulloveren var flott over den andre overdelen, den vil være flott over hvilken som helst av t-skjortene mine, den mønstrete var super inni ‘dressjakka’ og begge var perfekte til olabuksa.

Jeg er bare sååå fornøyd (særlig fordi jeg nå går inn i forretninger som har ‘vanlige’ størrelser og går rett inn i xl) !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *