Prøvesnuser

Prøvesnuser

Jeg fartet innom et parfymeri nå i ettermiddag, ville prøve dufter. Min surfing rundt på diverse nettsteder som fokuserer på dufter, hvor jeg har tatt utgangspunkt i noen jeg liker, og disse nettstedene har funnet ‘other’ – har ført meg til bl.a. Burberry ‘Brit’ og ‘Light blue’ fra Dolce & Gabbana.
‘Light blue’ kjentes deilig, søt/syrligfrisk ut til å begynne med. Lovende. Nå, et par timer seinere kjenner jeg en kantete, stikkende, litt bitter og ikke-frisk undertone som jeg ikke liker. Dermed skal jeg ikke ha denne.
‘Brit’ var ganske kraftig søt og sukkertøyaktig med det samme. Nå er den interessant og oppleves mer ‘voksen’ på en måte og mer kompleks. Må prøve den en annen dag, når ‘Light blue’ ikke blander seg så inn i selskapet.

Min kjære har uttalt seg. Han syntes ‘Brit’ kjentes bra ut, og mente jeg kunne ta navnet som et omen :D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *