Den grønne vasen

Den grønne vasen

 

 

Dengronnevasen_red

Denne ble kjøpt i verkstedsbutikken til en tiltaksbedrift her i fylket. De som jobber med keramikken er mennesker med alvorlige psykiske lidelser som tidligere var ofte innlagt og fungerte til dels svært dårlig. Etter at de fikk dette tilbudet om å jobbe individuelt tilrettelagt (med bl.a. keramikk) har de fleste av dem klart å holde seg ute av sykehus mesteparten av tida.
Jeg er veldig stolt av at NAV har skapt dette tilbudet, og vasen – som jeg synes er veldig fin – betyr ekstra mye for meg pga hvor den er laget.

0 kommentarer til «Den grønne vasen»

  1. Den var flott, Britt Åse! Du har en så veldig bra estetisk sans, kikker på bilder av blomstene dine, mens til og med krydderurter dør hos meg.. Er så langt fra noe gartneremne som man kan komme 🙁

    Fin farge på vasen!!

  2. Takk for det 🙂
    Jeg kan imidlertid trøste deg med at krydderurtene dør hos meg også. I alle fall de jeg kjøper på kolonialen og tror jeg skal klare å holde i live under lyset på kjøkkenbenken…

    Fargen er nydelig, synes jeg også. Sånn jade-aktig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *