Fredag i farger

Fredag i farger

Det er sol ute, og de nakne askene utenfor kontoret mitt lyser i gulgrønnaktig gyllenhet. På bakken ligger snøen i skygge og er blå. Kanskje jeg får se en Dompap igjen? Det satt en knall rød, flott en på en grein her ute en dag tidligere i uka. Sånt er opptur, synes jeg.

Jeg gleder meg til å rydde i bokhyllene. Har begynt å ta bøker som lå i rotete ‘ventestabler’ ut av hyllene og sorterer dem på spisbordet i stua, men det videre arbeidet må vente til alt det andre ryddearbeidet vi er i gang med er satt skikkelig gang i alle fall. Da blir bøkene belønning! Jeg har funnet flere jeg ikke har lest, men husker at jeg kjøpte med fryd og forventning. Ingen bokklubb har meg som kunde lenger, jeg har gått over til å snuse i bokhandlene og kjøpe bøker når jeg får lyst. Billigere og mer spennende, spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *