Besøk i hagen i dag

Besøk i hagen i dag

Anne-Marie kom innom på vei østover i dag. Det var veldig hyggelig :-). Vi gikk en runde i hagen, -sist hun var her var verken Hostabed, Tungebed, Skogsbed eller Tunbed kommet på plass, det var vel så vidt trappa var bygget, fant vi ut. Vi satt på trappa med kaffekoppen og snakket om sommeren og plantene og den nye båten de har kjøpt, og det var jammen litt sol av og til!

Jeg er veldig stolt av Agapanthene, som blomstrer for første gang i år. De er lekre, og Anthemis x hybrida ‘Sauce hollandaise’ blir en flott tue, mye større enn jeg trodde da jeg kjøpte den…

Dahlia ‘Impression fantastico’ er akkurat så frekk og fyrrig som jeg hadde trodd og håpet. Skulle kjøpt flere av denne, -kanskje den legger på seg til neste år? Hagen ser bra ut, synes jeg. Effekten av Acer-en sammen med Tungebedet gjør en slags ‘port’ videre inn i hagen.Rosa ‘Rosa mundi’ er helt lekker, og dufter deilig

0 kommentarer til «Besøk i hagen i dag»

  1. Gratulerer med ny, fin blogg, Britt Åse! (Og tenk, jeg tror kanskje jeg får æren avå legge inn den første kommentaren her..)

    Gleder meg til fortsettelsen!

  2. Så flott :D. Det blir jo litt dobbelposting med hagedagbokblogg på Hagegal og blogg her, men det var så fristende…

  3. Takk for tips.Jeg bør nok hyre en av de hagegale. Og en gravemaskin. Og masse jord. Og en million kroner. Da blir nok denne hagen et syn også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *