Musikkpoll

Musikkpoll

Generell utfordring fra Glamourbibliotekaren til alle hennes lesere:

The Rules:List seven songs you are into right now. No matter what the genre, whether they have words or not, or even if they’re not any good – but they must be songs you’re really enjoying now, shaping your summer. Post these instructions in your blog along with your 7 songs. Then tag 7 other people to see what they’re listening to.
Jeg hører ikke så veldig mye på spesielle ting for tida, egentlig. Det blir litt tilfeldig. Men, her er noen jeg har hørt på i det siste, og noen jeg pleier å sette på med vilje.  For øvrig er det vanskelig, det med enkeltsanger, -jeg hører mest på verk og plater (jeg også), og det er vanskelig å velge, sju er ikke mange…
Klarer jeg å finne ut av dette med å last opp musikk, skal jeg legge ut lydfiler.

Nå skal vi se. Jeg vil gjerne høre om musikken til følgende bloggere:
(for øvrig sier det vel litt om sinnstilstanden om dagen at jeg tar meg selv i å nynne melodien til ‘Lykken er’ mens jeg luker. Du husker Hanne Krogh i forrige årtusen en gang?)

0 kommentarer til «Musikkpoll»

 1. Oi!! Det var ingen lett oppgave!
  «Lykken er» liker jeg forøvrig godt. Naiv, søt liten sang. Sild i dill og tiger på tanken 🙂

 2. Hei, tar det her jeg 🙂
  Musikk høres det faktisk ikke på her for tiden, litt forde vi ikke har noe stereoanlegg akkurat nå, men mest fordi jeg er syk og har bedre av å ha det stille når jeg ikke har på tv/har selskap. Men, om lenge når jeg er bedre og stereo er på plass så blir det en deilig miks av jassslagere fra bla Ella og Billie, og elektronisk basert musikk i ulik tyngde (alt fra pling-plong til kraftwerk)

 3. Takk skal du ha, jeg visste ikke at du hadde tagget meg – men tenkte mens jeg leste; denne vil jeg også ta! Vet ikke om jeg har 7 sååå dagsaktuelle sanger, men skal nok lett klare å finne 7 jeg liker godt. Det kommer… i bloggen… snart. 🙂

 4. Tilbaketråkk: Perfekt musikksmak
 5. Hallaien! Se bort fra det pinget mitt. Det er noen duppeditter i forbindelse med konverteringa som spiller meg et puss. Og jeg vil jo egentli ikke vise den nye siden min før den er absolutt helt ferdig. Grrr 🙂

 6. Hihihi!
  Vet du; nå skal jeg være på mitt aller mest selvkontrollerte, og vente med å kikke på den nye siden din til du sier fra!

  Høh! det var vel ikke verst?

  (avataren din er forresten veldig fin 😀 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *